Tips til at få dit crush til at bemærke dig

Er du fanget i den slags forelskelse, hvor dit crush knap nok ved du eksisterer? Føler du at du har prøvet alt for at få ham til at opdage dig, og er du nu fuldstændig på bar bund? Så er du helt sikkert ikke alene. At virkelig fuldstændig usynlig overfor ham eller hende man har følelser for, er noget alle, både piger og drenge, døjer med på et eller andet tidspunkt i deres liv.

Men hvad gør man så egentlig for at fange sin udkårnes blik? Læs videre her for forhåbentlig endelig at kunne få sat gang i jeres romance.

Vær ikke bange for at prøve noget nyt

Udseende og tøj er det første vi lægger mærke til hvis vi ser en person. Du har sikkert oplevet at have en ny trøje på, på arbejde eller i skole, og få en masse dejlige komplimenter. Det er ikke fordi dine venner eller kollegaer synes dit ’normale’ tøj ikke klædte dig, men blot fordi de lægger mere mærke til når du har noget nyt på, eller har gjort noget nyt ved dit hår.

Så vil du gerne fange dit crushs blik, så vær ikke bange for at eksperimentere. Går du altid meget i sort, så prøv nogle farver af. Har du altid dit hår på den samme måde, så prøv at sæt det anderledes en dag.

Når først du har fanget deres blik, hvad gør du så derefter? Ja, så skal du selvfølgelig til at regne ud om de er vilde med dig. Du kan læse mere om det her.