Skal din webshop være E-mærket?

Det er bestemt noget som de fleste foretrækker, og det er også noget du bør, hvis det er, at du har en plan om at skabe en stor webshop, som skal nå bredt ud til mange og få et godt ry og kunne sørge for, at kunderne vælger at komme tilbage, og have lysten til at handle videre hos netop dig, frem for en anden eller din konkurrent.

Hvad er E-mærket?

Det er en markering og et mærke, som hjælper kunden til at være sikker på, at de får en ordentlig behandling og en ordentlig handel med din webshop, hvis du har E-mærket. Det viser kunden, at du har opnået noget med din forretning, og det bliver af mange betegnet som et pejlemærke mod succes.

Hvad får du hos en med E-mærket?

Det sikrer din handel med shoppen, da du er sikret på en E-mærket shop med op til 10 tusinde kroner, når du køber en fysisk vare fra webshoppen. Så du har den forsikring, hvis nu varen ikke kommer frem, eller der skulle forekomme et andet problem, hvilket giver en større sikkerhed for kunden.

Når man er E-mærket, så har man også gået med til forbrugerrettigheder og samtidig er indforstået med reglerne, som også indikerer, at man tager forretningen yderst seriøst. Så er der selvfølgelig også den helt reelle grund bag E-mærket, og det er, at man vil bekæmpe fup og svindel på nettet, som er et generelt problem. Så derfor bør man gøre hvad man kan, for at handle med webshops som har E-mærket.