Sex on the beach opskrift

Kan du lide en mojito eller en cosmopolitan, så er sex on the beach sikkert også noget for dig. Den lækre vodkadrink er noget mere stueren end navnet antyder og en let frisk smag af frugt leder tankerne hen på sommer og ferie.

Med en perfekt balanceret mellem fersken, appelsin og tranebær, er sex on the beach indbegrebet af en rigtig sommerdrink, der vil vække begejstring hos dine veninder til sommerens fester.

Med ganske få forskellige slags juice, lidt vodka og en god fersken likør kan du give enhver fest et friskt pust.

Shaken, not stirred

Det kræver nærmest kun en shaker og rå mængder isterninger, når du skal servere luftige frugtdrink for veninderne. Bland lige dele appelsin juice med 4 cl vodka og 2 cl fersken likør i en shaker fyldt med isterninger. Giv blandingen et godt shake og hænd hele herligheden i et højt glas. Jo mere du shaker, des mere luftig vil drinken blive og den vil få et flot lag skum, når du serverer den for gæsterne.

Er du til en mere fræk og stærk version kan du erstatte din appelsinjuice med en god appelsin likør, så der kommer endnu mere sprit og endnu mindre juice i dine drinks. Det giver en mere kraftfuld smag, der minder mere om en cocktail end en diskoteksdrink – og det skal nok tage kegler hos damerne om bordet. Lad dig inspirere og smag dig om muligt frem til det, der er den perfekte blanding for dig! Find gode opskrifter og anden inspiration på www.kunkvinder.dk