Sådan folder du servietter til dine fester

Kender du det, du kommer til en fest, bordet er dækket fint op med service, pynt, lys og servietter. Servietterne der foldet som en vifte. Det er en klassiker og du kender den helt sikkert, det er den alle laver. Vil du skille dig ud så fold en serviet der passer til lejligheden. Det handler om at følge den røde tråd i borddækningen.

Servietten med et formål

Servietten kan faktisk andet end at pynte. Du kan folde servietten som en åkande. I den kan du lægge brødet eller stille en dressing- eller dessertskål. Du kan også folde din serviet så den danner en lille lomme i den kan du lægge bestikket eller du kan lægge en sangtekst i den. Du kan også folde servietter som gør det ud for en blomsterbuket.

Servietter til alle dine fester uanset begivenhed

Med servietfoldning kan du folde dine servietter på enhver kreativ måde. Det gør at du med fantasien kan skabe en serviet der passer til netop dit tema. Til jul kan du f.eks. folde en snebold, en stjerne eller et juletræ. Til påske kan du folde en påskelilje. Til sommerfesten kan du folde en sommerfugl.

Når det er Valentines Day eller en date kan du folde en rose eller et hjerte. Det er kun fantasien der sætter grænser for hvor smukke dine servietter kan tage sig ud. Når du skal folde servietter, kan du også tænke på serviettens print. Du kan mikse og matche servietterne på alle mulige måder.