Opskrift på en frisk Mojito

Der er ikke noget som den friske smag af en mojito på de varme sommeraftener i byen med vennerne eller på terrassen omgivet af de nærmeste. Den lækre og lette drink kalder nærmest på sol og sommer, men hvad skal der egentlig bruges for dem den bliver helt perfekt?

Ligesom med alle andre opskrifter, findes der stort set ligeså mange variationer over Mojitoen, som der findes bartendere. Herunder får du en helt klassisk og let opskrift, der helt sikkert vil gøre dig til en stjerne bland gæsterne i din bar.

Spar ikke på mynten

Når du skal lave en fantastisk mojito er det vigtigste at du sørger for at få det bedste ud af alle dine ingredienser. Du skal med andre ord sørge for at få al smagen ud af dine mynteblade, så de virkelig kommer til sin ret. Der gøres bedst ved at bruge en almindelig morter til at mase dem i bunden af glasset sammen med din sukker. For at opnå en rundere smag kan du med fordel bruge en uraffineret sukker og knust is. Det giver en mere autentisk oplevelse af alle smagene i drinken.

På mange barer vil du opleve at en mojito serveres med et par mynteblade på toppen og ikke har smagen med sig. Det er rigtig ærgerligt, for den fantastiske smag fra mynten er netop det, der er med til at give drinken sin friskhed. Find en opskrift på mojito drink her.