Find den perfekte opskrift på pina colada

Den cremede smag af kokos, flødeskum og ananas er noget der virkelig kan lede tankerne hen på sol og sommer i udlandet, hvor temperaturerne sniger sig væsentlig højere op end vi er vant til herhjemme.

Skal du holde en sommerfest er pina colada næsten ikke til at undgå og vil du vække glæde hos dine gæster kan du med fordel vælge at servere den iskold som en lækker og frisk velkomstdrink.

Den lette eller den avancerede?

Der findes utallige opskrifter på pina colada derude, så du skal selvfølgelig finde den, der passer bedst til din smag og dit budget.

Der findes både lette og avancerede opskrifter, der hver har sine fordele og vil du gerne imponere bag baren, så behøver du ikke at lege Cocktail bartender for at lave en skøn, frisk og blød drink.

Er du avanceret, så kan du bruge kokosmælk eller kokoscreme i dine drinks, men en helt almindelig sirup med kokossmag kan også gå an, hvis du vil holde det lidt mere simpelt.

Herudover kan du vælge at bruge frisk ananas sammen med din juice, hvis din drink skal have lidt struktur, men det kræver, at du har en god, kraftig blender, da det ellers kan blive en noget trævlet oplevelse.

Sidst men ikke mindst; rommen. Det skal være en lys rom, med en mild og rund smag. Bliver den for krydret kommer den hurtigt til at overdøve de andre, milde ingredienser i drinken.