Dansk Erhverv kæmper for detailhandlen

Det er ikke nogen hemmelighed, at det bliver sværere og sværere for de danske forretninger at få det hele til at løbe rundt. Der hviler nemlig en stor konkurrence fra mange af de udenlandske markeder som for eksempel Amazon, og det går hårdt ud over den danske detailhandel. I sidste ende kan det have en stor konsekvens for den danske økonomi, og derfor er Dansk Erhverv nu gået ind i kampen for detailhandlen.

Der er stor konkurrence fra de billigere udenlandske markeder

Men hvordan får man så danskerne til at handle her i landet frem for at bestille de meget billigere varer, som der kan hentes hjem fra udlandet? Det er et spørgsmål, som der er mange, der stiller sig selv på nuværende tidspunkt. Dog kan det ikke komme bag på nogen, at de er nødt til at handle hurtigt og effektivt, hvis de ikke vil miste alle deres kunder. Derfor handler det i høj grad om at finde ud af, hvordan man kan matche det udvalg og de priser, som der tiltrækker de mange handlende til det udenlandske marked.

Alle bør kende til fordelen ved at handle i eget land

Derudover skal der også skabes en generel bevidsthed omkring det at støtte eget land fremfor at smide sine penge ud til andre lande. Det er nemlig kun sådan, at man kan bevare den gode økonomi, som der forefindes her i landet på nuværende tidspunkt. Den danske detailhandle skal så at sige forblive her i landet.