2 sjove selskabslege som voksne er nødt til at prøve

Er du ved at planlægge en fest for de voksne? Det er altid hyggeligt at kunne mødes med sine venner uden børn. Forældre har også brug for at slappe af således, at de kan lade batterierne op. En fest skal ikke være kedelig, så derfor skal der selvfølgelig være nogle sjove indslag. Hvis man er mange til festen er det sjovt at kunne dele sig op i hold. Gå i den kreative boks, så du kan udtænke nogle gode indslag, så gæsterne får den bedste underholdning nogensinde.

Den klassiske gætteleg

Magretheskål er et stort hit som selskabsleg, da alle til festen kan være med. Man inddeler sig typisk i to store hold, hvorved begge hold udfylder nogle papirsedler med kendte personer/tegnefilmfigurer eller lignende, som f.eks. dronning Magrethe og Anders And. Alle sedler skal blandes i en magretheskål, hvorved holdene skiftes til at trække en seddel. Personen skal efterligne vedkommende på sedlen og holdkammeraterne skal gætte det. Hvert hold har et bestemt antal minutter, så det gælder om at gætte så mange som muligt.

Find klemmerne frem

En frækkere selskabsleg, som også er sjov, er legen som kaldes ”Den frække”. Man skal inddeles i to hold og placere en skål i midten af et rum. Den enkelte deltager skal sætte en klemme mellem ballerne på holdkammeraterne, som så skal gå hen til skålen med klemmen uden at tabe den på gulvet. Holdet, som rammer skålen med flest klemmer, har vundet legen. Jo flere der er med til denne leg, jo sjovere er det. Klemmerne sættes normalt bare uden på tøjet. Legen er meget sværere end man lige skulle tro, så derfor skal den afprøves til festen.