2 gåder med svar til hele familien

Hvis du er et rigtigt familiemenneske, så ved du helt sikkert også, hvor vigtigt det er at lave ting med din familie og finde aktiviteter, som I kan nyde sammen. Men nogle gange kan det være rigtig svært at finde ting, som I kan lave på trods af alder og køn.

Så hvorfor ikke gøre noget så basalt som at få familien til at løse gåder? Gåder er noget, der tiltaler alle. De behøver ikke at være svære eller hjernevridende, men må gerne være sjove. Her kommer to eksempler på gåder med svar til hele familien.

2 familiegåder

En rigtig klassiker er gåder, der har noget med ordspil at gøre. Præmissen er nemlig nem at forstå. Prøv gerne med den følgende: Hvilken is gør det ondt at spise? Svaret er selvfølgelig en avis.

En anden god form for gåde er den, som handler om logik. Det skal selvfølgelig være en logik, som alle i familien nemt kan være med på. Her kan du for eksempel stille spørgsmålet: Der er to sønner og to fædre, men i alt kun tre personer. Hvordan givet det mening? Svaret er, at der er en farfar, en far og en søn.

Find gode gåder online

Dette var blot nogle eksempler på de mange former for gåder, som man kan hygge sig med sammen med familien. Der kan findes rigtig mange andre gode eksempler på familiegåder, hvis man kigger online.